Sawon kovinta sosiaalisen median markkinointia

Haluatko yrityksellesi lisää tunnettavuutta sosiaalisessa mediassa ja verkossa, lisää myyntiä tai kaipaatko yrityksesi rekrytointitoimintaan lisää tehoa? Haluatko lisätä yrityksesi markkinoinnin vaikuttavuutta eri sesonkeina? Kuopio Steelers tuo ratkaisun yrityksesi vielä saavuttamattomiin tavoitteisiin sisältömarkkinoinnin keinoin yhteistyössä kuopiolaisen digitaalisen markkinoinnin toimiston Call To Actionin kanssa.

Laadukkaan, hyödyllisen ja asiakasta auttavan sisällön tulisi olla yrityksen modernin markkinoinnin ydin. Sisältömarkkinoinnissa keskitymme suunnitelmallisen, jatkuvan, asiakasta hyödyttävän sisällön tuottamiseen ja jakeluun monikanavaisesti verkossa. Tuotteen esittelyn ja suoran myymisen sijaan potentiaalisille asiakkaille tarjoamme aidosti hyödyllistä sisältöä, jotta he saavat sen senhetkiseen ongelmaansa ratkaisun. Sisältömarkkinoinnin tarkoituksena on siis houkutella sisällöstä kiinnostunut yleisö kotisivuille ja sitä kautta viime kädessä saada asiakas joko ottamaan yhteyttä tai ostamaan tuote tai palvelu.

Call To Action tuottaa yhteistyökumppanin ja Steelersin yhteistyöstä Kuopio Steelersin kotisivuille neljä (4) blogijulkaisua, Steelersin sosiaaliseen mediaan (Facebook ja Instagram) 16 julkaisua ja yhdessä järjestettävistä tapahtumista tai yhteisistä aktiviteeteista kaksi (2) julkaisua sosiaaliseen mediaan. Call To Action raportoi yhteistyökumppanille sisältömarkkinoinnilla saavutetusta näkyvyydestä ja tuloksista.

Palvelun hinta 4900€ +alv.

Kuopio Steelers Call To Action sisältömarkkinointiyhteistyö

STEELERS 2018

Kuopio Steelers on kuopiolainen amerikkalaisen jalkapallon seura, joka on aloittanut toimintansa vuonna 1991. Steelers aloitti toimintansa Varkaudessa ja siirtyi Kuopioon vuonna 2006. Aiempia sarjamestaruuksia ovat Spagettimalja 2009, Rautamalja 2010 ja 2015 sekä Spagettimalja 2017. Kaudella 2018 Steelers pelaa Suomen korkeimmalla sarjatasolla Vaahteraliigassa.

Steelers on haluttu ja kiinnostava yhteistyökumppani. Organisaatio panostaa suurella sydämellä ensimmäiseen kauteen Vaahteraliigassa ja tarkoitus on menestyä ja kilpailla tulevalla kaudella tosissaan Suomen mestaruudesta. Suomen korkeimmalla sarjaportaalla pelaaminen lisää ottelumääriä ja tuo mukaan viikkopelit. Ottelumäärien lisääntyminen kasvattaa myös median huomiota amerikkalaiseen jalkapalloon Kuopiossa, sillä pelit tullaan kuvaamaan suorana lähetyksenä Ruutu -netti-tv-palveluun.

Kuopiossa on äärimmäisen hyvä tilanne urheilijan menestymiselle myös yksilötasolla ja tämä on houkutellut useamman Suomen kärkinimen pelaamaan Steelersin riveihin. Laadukkaan kotimaisen perusrungon lisäksi Steelersiä täydentävät amerikkalaiset vahvistukset. Tulevalla kaudella yleisöä villitsevät tuttuun malliin pelinrakentaja Seth Peters multitalentti Charles Wort ja takamies Justin Bell.

Suurin työ seuran menestyksen eteen tehdään kentillä ja kentänlaidoilla, ruohonjuuritasolla. Steelers on viime vuosina saanut riveihinsä jatkuvasti yhä enemmän aktiivisia ihmisiä seuran lukuisiin eri tehtäviin. Steelersin kotiottelutiimin toiminta on huomioitu useaan kertaan myös valtakunnallisesti sen tuottamista laadukkaista ja elämyksellisistä ottelutapahtumista.

Kokonaisuutena Steelers on menestyvä ja erittäin kilpailukykyinen joukkue täydennettynä loistavalla taustaorganisaatiolla. Steelersissä ymmärretään urheilumarkkinoinnin muutos ja vastataan siihen. Sisältömarkkinointi nostaa sen toimivuutensa vuoksi voimakkaasti päätään myös urheilun saralla. Oletko valmis hyppäämään Sawon kovimman jenkkifutisseuran matkaan? Tarjotaan yhdessä sinun asiakkaille hyödyllistä sisältöä ja Sawon kovinta sosiaalisen median markkinointia. Laitetaan yhdessä kassakoneesi laulamaan.

Steelersin sosiaalisen median näkyvyys:

Facebook 4146 tykkääjää
Instagram 1599 seuraajaa

Call To Action Oy

Me tuotamme tuloksellista, mitattavaa markkinointia.
Autamme asiakkaitasi löytämään yrityksesi verkosta ja ostamaan tuotteitasi helpommin.

Meiltä saat yrityksesi käyttöön työkaluja, tietotaitoa ja parhaita käytäntöjä. Näillä hankimme yrityksellesi lisää potentiaalisia asiakkaita ja kauppaa verkosta. Keinoja joilla näihin vaikutamme ovat sisältömarkkinointi, digitaalinen mainonta, hakusanamainonta, hakukoneoptimointi, läsnäolo sosiaalisessa mediassa, kotisivujesi tai kauppapaikkasi käytettävyyden ja toiminnallisuuden parantaminen. Eri toimia ja niiden vaikuttavuutta mittaamme jotta voimme raportoida saatuja tuloksia ja antaa kehitysehdotuksia.

Käy katsomassa mitä kaikkea teemme: calltoaction.fi