Pelaajaesittelyssä: Hyökkäyksen takakenttä

Seth Peters ei kummempia esittelyjä kaipaa. Tämä pelinrakentaja aloittaa jo kolmannen kautensa Steelers hyökkäyksen kapellimestarina ja miehen pelaajasopimus kattaa myös kauden 2020. Petersin otteet ovat olleet vakuuttavia jo aikaisempina vuosina, mutta parempaa on syytä odottaa, sillä mies on kuulemma elämänsä kunnossa. 

Gerard Johnson on uusi nimi Vaahteraliigayleisölle ja Steelers kannattajille. Tämä amerikkalainen keskushyökkääjä pelasi viime kauden Ruotsissa siirtyen loppukaudesta keskushyökkääjästä pelinrakentajaksi hoitaen hommansa myös sillä tontilla. Johnson voisikin mahdollistaa aiempaa monipuolisempien hyökkäysmuodostelmien käytön tulevana kesänä.  

Betoniporsaaksi itseään nimittävä Ville Lindsten toimii joukkueen blokkaavana keskushyökkääjänä myös kaudella 2019. Lindsten on loistava ase Steelers-hyökkäykselle, sillä mies on erinomainen juoksusekä heittoblokkaaja, minkä lisäksi Lindsten on todistanut pystyvänsä kantamaan palloa ja ottamaan heittoja kiinni tehokkaasti.  

Vuoden tauon jälkeen paluun tekevä Perttu Pajunen ja Joensuusta siirtyvä Samppa Sinkkonen täydentävät Steelersin keskushyökkääjäosaston. Molemmat miehet ovat atleettisia pallonkantajia, jotka pystyvät pitämään uskottavaa juoksu-uhkaa yllä.