Pelaajaesittelyssä: Tukimiehet

Donavan Hayden on varmasti tuttu nimi kaikille Vaahteraliigaa viime vuonna seuranneille. Vaahteraliigan taklaustilaston ylivoimaisesti kaudella 2018 voittanut amerikkalainen jahtaa tulevanakin kesänä pallonkantajia äärimmäinen nopeus aseenaan. Tosin tällä kertaa miehelle kelpaa kesän jälkeen vain Vaahteraliigan mestaruus. 

Steelers toimituksessa kuitenkin ennustetaan, että Haydenin taklausmäärä saattaa pudota hieman edelliskaudesta, sillä hänen kanssaan pallonkantajia metsästää Mattias Eriksson. Eriksson siirtyi Steelersiin ruotsalaisesta Carlstad Crusaders –joukkueesta, jossa pelatessaan mies oli kaudella 2018 Superserienin toiseksi tehokkain taklaaja.  

Vantaan TAFT:ssa osan kaudesta pelaava Juuso Laherma on tuttu mies savolaiselle jenkkifutisyleisölle. Maajoukkuemiehen lisäksi Steelers kasvatti Toni Tuppurainen vahvistaa tukimiesosastoa. Tuppurainen on kehittymässä kovaa vauhtia kovaksi pelimieheksi ja pääseekin nyt näyttämään osaamistaan miesten tasolla.