Jääskeläinen sivussa pitkälle kesään, korvaajana tuttu kovanaama

Hyökkäyksen linjamies Tapio Jääskeläinen kärsi edellisviikon harjoituksissa ylävartalovamman, joka valitettavasti tulee pitämään hänet sivussa todennäköisesti runkosarjan loppupuolelle asti. Jääskeläisen tilalle on hankittu kuopiolaisyleisölle entuudestaan tuttu mies. Jo viime kaudella joukkuekavereitaan sekä Steelers-faneja ihastuttanut ja vastustajia vihastuttanut puolalainen Bartosz Bednarczyk on tehnyt sopimuksen joukkueen kanssa. Bednarczyk valittiin Jääskeläisen tavoin kauden päätteeksi Vaahteraliigan all stars-miehistöön. Bartoszin fyysinen pelitapa on omiaan paikkaamaan Jääskeläisen jättämän aukon ja hän pystyy viime vuoden kokemuksensa perusteella siirtymään kivuttomasti Steelersin aloittavaan kokoonpanoon.

Steelersin hyökkäyksen linjavalmentajan Erkka Vehomäen fiilikset ovat ristiriitaiset kokoonpanomuutoksesta:

”Mennyt viikko on ollut melkoista tunteiden vuoristorataa. Tapsan tasoisen maajoukkuepelaajan menettäminen olisi iso isku mille tahansa joukkueelle. Hän on meidän hyökkäyksemme johtavia pelaajia pelillisesti, yksi kapteeneistamme ja lisäksi hieno tyyppi, joten hänen loukkaantumisensa vakavoitti ei pelkästään valmentajana vaan myös kaverina. Tapsan tuntien kuitenkin tiedän, että hän palaa loukkaantumisensa jälkeen pelikentille vahvempana kuin koskaan.”

”Toisaalta Bartia parempaa korvaaja emme varmaan olisi voineet saada. Hänen kanssaan oltiin yhteyksissä koko talven ajan ja Tapsan valitettava loukkaantuminen ratkaisi sen, että tarvitsimme lisää syvyyttä linjaamme. Meidän pelisysteemimme on Bartille viime kaudelta tuttu ja mielestäni hän oli viime vuonna, jos ei paras, niin yksi parhaimpia hyökkäyksen linjamiehiä Vaahteraliigassa. Tapsan tavoin Bart tuo joukkueeseemme aggressiivisuutta ja monipuolisuutta, sekä valloittavan luonteensa.”

Bednarczyk liittyy joukkueen mukaan matkalla Islantiin, jossa Steelers kohtaa tulevana lauantaina Reykjavik Einherjarin.

Steelersin edustusjoukkueen kausikortit ovat myynnissä nyt! 40 € hinnalla lunastat itsellesi pääsyn kaikkiin kuuteen runkosarjan kotiotteluun sekä mahdolliseen välierään. Tilaa omasi osoitteesta kausikortti@steelers.fi.