Steelersin kotiottelutiimiin mahtuu vielä mukaan

Ei ole liian myöhäistä liittyä Steelersin organisaation ylivoimaisesti tehokkaimman yksikön eli kotiottelutiimin matkaan. Kotiottelutiimissä olet mukana järjestämässä Steelersin edustusjoukkueen kotiotteluita mualiman parhaimmassa porukassa.  Steelersin kotiottelut ovat iloisia, hyväntuulisia ja ennen kaikkea laadukkaita tapahtumia ja se on täysin meidän huikean kotiottelutiimimme ansiota. Viime vuoden katsojakeskiarvo paukkui reilusti yli 600 silmäparin ja kotiotteluiden määrä nousee tänä vuonna runkosarjassa kuuteen, joten apukäsille on aina käyttöä.

Kotiottelutiimissä tunnet olosi tervetulleeksi taustastasi riippumatta ja hauskanpito on taattu. Aiempaa kokemusta jenkkifutiksesta ei vaadita ja pääset tekemään juuri omia vahvuuksiasi vastaavia tehtäviä. Järjestyksenvalvojakortin omistaminen on iso plussa. Kun siis kiinnostuit, ota yhteyttä, ilmaise intosi ja tule mukaan luomaan Savon kovimpia urheilutapahtumia!

Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen kotiottelutiimi@steelers.fi tai olla suoraan yhteydessä kotiottelutiimin piällysnaiseen Tiia Saarikkoon, puh. 044 963 2858