Pelaajaesittelyssä: Hyökkäyksen linja

Kuopio Steelersin nuoressa hyökkäyksen linjassa pelinrakentajan selkää suojelee Oskari Laitinen.  Vasemalle tacklelle ominaisesti Laitinen on vahva, ulottuva ja hyvin liikkuva pelaaja, jota vastaan puolustajat eivät saa helppoja downeja.

Vasemman guardin paikalta taas löytyy joukkueen isoin pelaaja, kun Roope Korhonen astuu kentälle. 143 kg painava Korhonen on pelannut Laitisen kanssa vierekkäin hyökkäyksen linjassa jo juniori-ikäisistä asti ja kaksikko lukeekin toistensa ajatuksia hyvin pelinaikana.

Steelersin sentterinä tälläkin kaudella toimii vasta 19 vuotta täyttävä Niilo Ojansivu. Nuoresta iästään huolimatta kyseessä on raamikas ja varsin taitava pelimies, joka kehittyy jatkuvasti. Viime kesänä Jyväskylä Jaguarseista farmisopimuksella mukaan tullut Ojansivu siirtyi tälle kaudelle puhtaasti Steelersin riveihin ja on sopeutunut hyvin joukkueeseen.

Hyökkäyksen linjan oikeana guardina pelaa Tapio Jääskeläinen. Vantaan TAFTista alun perin lähtenyt ja sittemmin savolaistunut Jääskeläinen valittiin viimekauden päätteeksi Vaahteraliigan All Stars- joukkueeseen, minkä lisäksi mies oli voittamassa EM-pronssia Vantaalla järjestetyissä kotikisoissa.

Oikean tacklen paikalla Steelersin hyökkäyksen linjassa viihtyy Simo Ovaskainen. Ovaskainen on Laitisen ja Korhosen tavoin Steelersin omia juniorikasvatteja ja osa 90-luvun lopulla syntyneiden lahjakkaiden juniorien ryhmää. Kovana treenaajana tunnettu Ovaskainen omaa vahvan yläkropan ja nopeat jalat, joilla hän pystyy dominoimaan vastustajiaan.

Hyökkäyksen linjaan tarvittavaa syvyyttä tuo Jupe Peltonen. Peltonen on ehkä suurelle yleisölle vielä tuntemattomampi nimi, mutta mies on treenannut ahkerasti jo usean vuoden Steelersin linjan mukana ja on valmis astumaan tarvittaessa isompiin saappaisiin.