Steelersin kausikortilla tuet samalla vähävaraisten perheiden liikuntaa

Kuopio Steelersin edustusjoukkueen kausikortin ostamalla et pelkästään hanki itsellesi oikeutta joukkueen kotiotteluihin, vaan voit olla samalla tukemassa vähävaraisia pohjoissavolaisia perheitä. Sillä jos Steelersin kausikortteja myydään yli 500 kappaletta, myynnin tuotosta 20 % lahjoitetaan Pohjois-Savon liikunnan juhlarahastolle.

Pohjois-Savon Liikunta täytti vuonna 2017 syksyllä 20 vuotta ja sen kunniaksi perustettiin juhlarahasto, jonka tarkoituksena on tukea vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten liikunnan harrastamista. Rahaston avulla pyritään tukemaan sellaisia perheitä, joiden taloudellinen tilanne ei mahdollista lasten liikunnan harrastamista maksullisissa lajeissa.

Varmista siis paikkasi kesäksi Väinölänniemen lehtereille ja ole samalla tekemässä hyvää! Steelersin edustusjoukkueen kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin edustusjoukkueen kuuteen runkosarjan kotiotteluun kaudella 2019, sekä lisäksi mahdolliseen välierään. Kausikortin hinta on 40 €. Tilaa omasi osoitteesta kausikortti@steelers.fi