Victor Miller-Gonzalez loukkaantumisen vuoksi sivuun

Steelersin valmistautuminen tulevaan Vaahteraliigakauteen koki kolauksen, kun puolustuksen linjapelaaja Victor Miller-Gonzalez loukkaantui Espanjan liigan ottelussa Valencia Firebats – Zaragoza Hurricanes sunnuntaina 24.3. Victorin oli määrä liittyä Steelersin vahvuuteen espanjan liigan päätyttyä toukokuussa, mutta eturistisidevamma vaatii leikkaushoitoa ja edessä on pitkä kuntoutusjakso. Victor itse kommentoi asiaa seuraavasti:

”The injury occurred right before our playoff run was set to begin, so that’s what stinks the most about this. I had a great year wreaking havoc in Spain and getting back into the sport that I love the most. I think this injury will be a humbling experience nonetheless, It’ll give me a chance to get my body back in shape & will also allow me to mature mentally as well. Im looking forward to the recovery process, and am looking to be 100% healthy in 2020. I have plenty of years left in the tank, and I’m certain one of them will end with me leaving kuopio with a Championship under my belt.”

Kuopio Steelers toivoo Victorille nopeaa toipumista ja toivotaan, että tulevina vuosina Vänärillä nähdää!