Steelers sopimukseen ruotsalaisen tukimiehen kanssa

Kuopio Steelers on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen ruotsalaisen Mattias Erikssonin kanssa. 22-vuotias Eriksson on viettänyt suurimman osan pelaajaurastaan Ruotsin pääsarjan kestomenestyjän Carlstad Crusadersin riveissä. Superserienissä Mattias on neljässä vuodessa ollut mukana voittamassa kolmea Ruotsin mestaruutta. Lisäksi hän pelasi yhden kauden Kanadan yliopistosarjaa Wilfrid Laurier Universityssa. Kaudella 2018 Eriksson (180 cm, 102 kg) oli Superserienin toiseksi ahkerin taklaaja ja hänet valittiin mestaruusottelun arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Eriksson on prototyyppinen moderni tukimies. Hän kykenee pelaamaan laajalla säteellä ja pysäyttämään vastustajien hyökkäyksiä monipuolisesti. Urheilullisena pelaajana hän pystyy taklaamaan pallonkantajan aloituslinjan taakse, ryntäämään pelinrakentajan kimppuun ja varjostamaan sisempiä laitahyökkääjiä. Mattiakselta voidaan odottaa korkeaa taklauslukemaa tulevan kauden Vaahteraliigassa ja useita isoja pelejä Väinölänniemen viheriöllä.

Alla Mattiaksen omat ajatukset Kuopioon tulosta:

”Olen tutkiskellut mahdollisuutta pelata jenkkifutista Euroopassa ja siitä tuli yksi tavoitteistani. Suomen pääsarja on tunnetusti korkeatasoinen sarja ja vaikuttaa hyvin minulle sopivalle. Selvästi Steelers on viihdyttävä joukkue, kuten heidän räjähtävä saapumisensa Vaahteraliigaan osoittaa. Tämä herätti alun perin myös oman mielenkiintoni.”

”Tavoitteena on voittaa Suomen mestaruus, ei kysymystäkään. Odotan innolla mahdollisuutta olla osana jo ennestään lahjakasta joukkuetta ja samaan aikaan kehittää omaa pelaamistani uusien kokemusten myötä. Tuon joukkueeseen kovaa iskevää pelaamista ja kilpailuhenkisyyttä. Uskon sopivani Steelersin puolustukseen täydellisesti, enkä malta odottaa, että pääsen tutustumaan muihin, jotka pelaavat vierelläni ensi vuonna.”

”Haluan kiittää Steelersiä tästä mahdollisuudesta ja olen erittäin innoissani kuopiolaisten tapaamisesta!”

Välkommen till Kuopio Mattias!

Erikssonin viime kauden hienoimpia suorituksia voit tarkastella tästä