Kuopio Steelers Ry jatkaa kasvuaan uuden puheenjohtajan turvin

Seuran syyskokouksessa valittiin yhdistykselle uusi hallitus, joka keskuudestaan valitsi uudeksi Steelers Ry:n puheenjohtajaksi Jaana Tuppuraisen. Useamman vuoden puheenjohtajana toiminut, seuran perustajajäsen Jussi Friman toimii jatkossa varapuheenjohtajana ja kokonaisuutena hallitus on sopiva sekoitus uusia ajatuksia ja vahvaa kokemusta. Tässä koko Kuopio Steelers Ry:n hallitus käynnissä olevalle toimintakaudelle:

Puheenjohtaja: Jaana Tuppurainen

Varapuheenjohtaja: Jussi Friman

Sihteeri: Tiia Saarikko

Rahastonhoitaja: Jenni Utriainen

Mikko Soininen

Nina Rahkonen

Tapio Jääskeläinen

Noora Eskelinen

Maria Kukkonen

Laura Pulkkinen

Ari Hartikainen

Hallittu vahdinvaihto

Uusi puheenjohtaja Jaana Tuppurainen toimi viime kaudella edustusjoukkueen joukkueenjohtajana ja aiemmilta kausilta Jaanalla on kokemusta eri juniorijoukkueiden parissa toimimisesta. Käytännössä Jaana on jo pidemmän aikaa toiminut linkkinä seuran eri joukkueiden välillä ja on siten tuttu kasvo koko Steelers perheelle. Jaanan ajatuksia uudesta roolistaan: ”Puheenjohtajuus on minulle kunnia-asia. Mielenkiinnolla odotan, mitä haasteita kausi 2019 tuo tullessaan. Tavoitteeni on seuran toimivuus ja kehitys. Onneksi minulla on todella motivoitunut taustatuki. Seuratyö on parhaimmillaan avointa ja mukavaa yhdessä tekemistä. Tällä hetkellä tämä näkyy joukkueiden yhteisharjoituksissa.”

”Seura ei olisi tällä hetkellä tässä pisteessä ilman Jussi Frimanin, Mikko Soinisen, Jarkko Surakan ja Pekka Utriaisen panosta. Kunnioitan todella paljon heidän osaamistaan ja sitoutumistaan seuraan, kiitollisena saan jatkaa yhteistyötä heidän kanssa tässä haastavassa tehtävässä. Meitä kaikkia yhdistää Sajl:n arvot: yhdessä tekeminen, lajirakkaus ja periksiantamattomuus. ”

Edelliset kolme vuotta Steelers Ry:n puheenjohtajana toiminut Jussi Friman kommentoi uuden hallituksen työnjakoa: ”Minulla oli kauden jälkeen aikalailla selvää, että puheenjohtajan tehtävät jää seuraavalta vuodelta väliin. Seuran syyskokouksessa meiltä onneksi löytyi paljon innokkaita vastuunkantajia hallitukseen, joten hallituksen kokoonpano saatiin kasaan helposti. Uusi hallitus sitten järjestäytymiskokouksessa valitsi uudeksi puheenjohtajaksi Jaana Tuppuraisen. Voin oikein helpottunein mielin ojentaa ’puheenjohtajan nuijan’ Jaanalla, koska Jaana on erittäin aktiivinen, sosiaalinen ja haluaa oppia uutta. Pyrin kaikin mahdollisin keinoin tukemaan Jaanaa tehtävässään ja toivottavasti siinä samalla oppia itsekin jotain.

”Uuden hallituksen osalta vastuualueet on jaettu ja joukkueet tekevät hartiavoimin duunia ensi kauden eteen. Edustusjoukkueen asiat on pääasiassa Ari Hartikaisella, Tapio Jääskeläisellä ja Jenni Utriaisella, joka toimii myös seuran rahastonhoitajana. Noora Eskelinen ja Maria Kukkonen vastaavat naisten Vaahteraliiga joukkueesta. Nina Rahkonen ja Laura Pulkkinen huolehtivat juniorijoukkueiden asioista. Jussi Friman ja Mikko Soininen vastaavat uuden kehitysjoukkueen (Steelers Veljmiehet) asioista ja Tiia Saarikko ottaa vastuulleen kotiotteluiden järjestelyt. Steelers on hyvissä käsissä ja toimintaa viedään eteenpäin kovalla sykkeellä.”

Pelikaudella 2019 Kuopio Steelersillä on seuraavat joukkueet: Miesten ja naisten Vaahteraliigajoukkueet, sekä miesten kehitysjoukkue Veljmiehet miesten II-divisioonassa. Juniorisarjoissa Steelersiä edustaa kolme joukkuetta: U17, U15 ja U13 joukkueet, joten jenkkifutista on tarjolla käytännössä kaikille yli 10-vuotiaille kuopiolaisille pojille, tytöille, naisille sekä miehille.