Jauhiainen jatkaa Kuopiossa

Laitahyökkääjä Johannes Jauhiainen pelaa ensi kautenakin Steelersin punamustat värit yllään. Loukkaantumisten kanssa viime kautena kamppaillut kiituri koppasi vammoistaan huolimatta seitsemässä ottelussa 22 kiinniottoa, 331 jaardia ja 8 touchdownia. Vaikka kausi 2018 ei ollutkaan Jauhiaisen osalta täysin ehjä, murtautui hän silti lopullisesti kansalliseen laitahyökkääjäeliittiin. Nälkää miehelle jäi varmasti ja kun hän on täydessä kunnossa tulevana kesänä, voi vastustajien puolustusten takakentille odottaa kiireisiä iltapuhteita sähäkän Johanneksen perässä pysymiseen. Kiinniottoansioidensa lisäksi Jauhiainen muistetaan erinomaisen luovista tuuletuksistaan, joita kuopiolaisyleisö taatusti janoaa nähdä lisää.

Jauhiainen kommentoi paluutaan Kuopioon:

”Päätin jatkaa Steelersissä, koska kyseessä on tuttu joukkue, tuttu pelinrakentaja, tuttu kaupunki ja tämän hetkiset lähitulevaisuuden suunnitelmat sijoittuvat Kuopioon. Viime kausi näin jälkikäteen ajateltuna oli ihan ok, vaikka ei se siltä finaalin jälkeen tuntunutkaan. Vaahteraliigassa peli oli odotetusti nopeatempoisempaa kuin ykkösdivisioonassa.”

”Kaudella 2019 oma tavoitteeni on pelata hyvä ja ehjä kausi auttaen joukkuetta pääsemään finaalipeleihin. Uskon, että joukkueena halutaan olla se yksi napsu parempia kuin viime kaudella. Ennen sitä haluan kuitenkin sanoa kiitoksen kaikille faneille viime kaudesta. Toivottavasti Vänärillä on vähintään yhtä hyvä tunnelma tulevana kesänä!”

Kysyttäessä tulevan kesän tuuletuksista Jauhiainen vastaa salamyhkäisesti:

”Vielä ei pysty sanomaan, mutta kannattaa tulla Vänärille katsomaan.”

Jauhiaisen viime kaudelta tuttua tuuletusta pääsee ihailemaan alla olevalta videolta.