Santeri Inkinen jatkaa Steelersissä

Lappeenrantalaislähtöinen, nykyisin Kuopiossa asuva, maajoukkuepuolustaja tullaan näkemään myös tulevalla kaudella Steelersin takakentällä. Inkinen toimi viimekaudella myös yhtenä joukkueen kapteeneista ja onkin innoissaan päästessään 4 vuoden jälkeen valmistautumaan kauteen yhdessä joukkueen kanssa. ”Vuosittain henkilökohtainen tavoite on ollut, että olen paremmassa kunnossa, kuin edellisellä kaudella ja nyt taas pitkästä aikaa pääsee treenaamaan talven joukkueen kanssa. Uskon että Steelersin monipuolisen off-season harjoittelun vuoksi pääsen tähän tavoitteeseen. Tulevalle kaudelle myös iso tavoite on, että pystyy pelaamaan tasaisen ja ehjän kauden.”

Joukkueen rakennus on siis kovassa vauhdissa ja Inkisen mukaan joukkueella on tulevana kesänä vain yksi tavoite. ”Tavoite on selkeästi viime kaudesta parantaminen eli mestaruus.” Steelersin nuoret pelaajat saivat viime kaudella hyvin vastuuta ja pääsivät sisään Vaahteraliigan vauhtiin. Inkisellä on myös kova usko joukkueeseen, ”Steelers runko on vahva, nuoret pelaajat ovat taas vuoden kokeneempia ja sarjataso on kaikille tuttu eli paremmat lähtökohdat kauteen, kun vuosi sitten.”

Saamme siis nauttia miehen taidoista tulevanakin kesänä. Inkinen lähettää vielä terveisiä kaikille katsojille. ”Kiitos vielä faneille viime kaudesta, olette huikeita! Hienoa päästä taas pelaamaan vänärille!”