Artur Pinheiro vahvistamaan Steelersin puolustuksen linjaa

Steelers on tehnyt pelaajasopimuksen kookkaan espanjalaisen Artur Pinheiron (190cm, 120kg) kanssa. Pinheiro aloitti amerikkalaisen jalkapallon pelaamisen 7 vuotta sitten kotikaupungissaan Madridissa. Espanjassa hänen kotijoukkueensa oli Osos Rivas, mutta mies on tuttu näky myös suomen pelikentillä. Pinheiro on nimittäin edustanut pari edellistä vuotta Lohja Lionsia ja Kotka Eaglesia.

Pinheiro kommentoi tulevaa joukkuettaan seuraavanlaisesti: “Valitsin Steelersin, koska he ovat vankka ja hyvin organisoitu joukkue, jolla on selkeät tavoitteet ja hyvä paikallisten pelaajien taso. Steelers on täydellinen joukkue minulle, jossa voin auttaa ja ennen kaikkea kehittää itseäni urheilijana. “

Tulevalta kaudelta mies ei odota yhtään huonompaa menestystä, kuin Steelersin edelliseltä kaudelta.  “Uskon, että kausi 2019 tulee olemaan täynnä yllätyksiä ja totta kai, että Steelers raivaa tiensä Vaahteramaljaan. Unohtamatta, että meillä on paljon töitä tehtävänä.”

Pinheiro on kerennyt myös tutustumaan hieman Kuopioon kaupunkina. ”Kuopio on pieni, veden ympäröimä kaupunki, jossa on hyvä yliopisto. Kuopiossa myös puhutaan ”toisenlaista suomea” nimeltään Savo”, hän toteaa.

Faneille ja tuleville joukkuekavereilleen hän lähettää seuraavanlaiset terveiset: “Nimeni on Artur, lempinimeltä Sharkk. Olen valmis pelaamaan pillistä pilliin joukkueeni kanssa faneillemme. Tule katsomaan kuinka pelaamme ja tuhoamme vastustajamme! ”

Tervetuloa Kuopio Steelersiin Artur!