Kehitysjoukkue starttasi vahvasti

Alustavassa kokoonpanossa 37 pelaajaa ja viisi valmentajaa tai huoltajaa.

20.9.2018 Kuopiohallilla pidetty Steelersin kehitysjoukkueen aloitustilaisuus keräsi paikalle erittäin suuren määrän toiminnasta kiinnostuneita ihmisiä. Paikalle saapui tai halukkuutensa muuten ilmaisi yhteensä 37 pelaajaa ja valmennuksesta, huollosta tai joukkueenjohdosta kiinnostuneitakin löytyi viitisen kappaletta. Mukana oli täysin uusia harrastajia, aiemmin Steelersissä pelanneita, aiemmin muualla pelanneita ja jokunen aktiivipelaajakin. Tilaisuudessa esitettyjen puheenvuorojen perusteella määrä tulee vielä kasvamaan talven aikana. Tilaisuus oli siis suuri menestys ja voidaan todeta, että tämän tyyppiselle toiminnalle on ollut Kuopiossa ja lähialueilla tilausta.

Yksi keskustelussa olleista asioista oli tulevan joukkueen sarjataso. Vaihtoehtoina olivat turnausmuotoisena ja 7vs7 pelattava 4. divisioona eli ns. Äijäliiga sekä alin 11 kenttäpelaajalla pelattava sarja eli 3. divisioona. Näistä jälkimmäinen sai selvästi enemmän kannatusta pääasiassa pelimuotonsa vuoksi. Hyvinä puolina pidettiin myös suurempaa ottelumäärää ja sarjamuotoisuutta. Kaikilla oli kova usko siihen, että toiminnassa pystytään löytämään hyvä tasapaino rennolla asenteella tapahtuvan harrastamisen sekä korkeammalle tasolle tähtäävän harjoittelun välille.

Seuraavaksi ohjelmassa on toiminnan järjestäytyminen. Joukkueelle luodaan oma viestintäkanava ja lähiaikoina pyritään lyömään lukkoon vetovastuut eli joukkueenjohtajan ja valmentajien tehtävät. Harjoittelu alkaa lokakuussa oheistreenin muodossa ja lajiharjoitukset starttaavat marraskuussa. Loka-marraskuun aikana tullaan pitämään myös erilaisia perehdytystilaisuuksia, joissa varsinkin uusille harrastajille annetaan tarvittavat perustiedot lajista ja harrastamiseen liittyvistä asioista.

Harjoittelu alkaa Kotkankalliolla tapahtuvilla oheistreeneillä. Näitä harjoituksia on 8.10.2018 alkaen seuraavasti:

  • Maanantaisin 19.30-21.00
  • Keskiviikkoisin 20.00-21.20
  • Lauantaisin 12.30-14.00

Mukaan otetaan edelleen ja myös jatkossa uusia ja vanhoja harrastajia pelaajiksi, huoltajiksi, valmentajiksi ja joukkueenjohtoon. Jos toiminta kiinnostaa älä epäröi ottaa yhteyttä ja tulla mukaan. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Lisätietoja:

Jussi Friman 040 512 7214

Mikko Soininen 044 289 2208

toimisto@steelers.fi