Pelaajaesittely: Perttu Kosonen

Äidinkielen opettaja työskentelevä Kosonen omaa joukkueen suurimmat silmäpussit. Tämä puolustuksen linjan (todennäköisesti) älykkäin yksilö on osoittanut jatkuvaa kehitystä pelaajana ja tulee nousemaan myös suuremman yleisön tietoisuuteen, mikäli vain tulevia pelivuosia vielä riittää. Suurimmaksi kysymykseksi jääkin se, että kummassa on enemmän kestettävää, luokallisessa peruskoululaisia ongelmanuoria vai luokallisessa puolustuksen linjamiehiä? 

Kososen kummiyrityksenä toimii Kallaveden Kiinteistöasiantuntijat Oy. Kallaveden Kiinteistöasiantuntijat Oy on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike, jolta saat apua kiinteistönvälityksen lisäksi myös asuntosi vuokraukseen sekä kaikenlaisiin arviointitoimeksiantoihin. Saumaton yhteistyö Säästöpankki Optian kanssa takaa sinulle parhaan lopputuloksen oletpa ostamassa, myymässä tai vuokraamassa.