Seth Peters jatkaa Steelers hyökkäyksen kapellimestarina myös jatkossa

Pelinrakentajan jatkosopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta.

Viime kaudella Kuopio Steelersin Spagettimaljan voittoon ja sen myötä Vaahteraliigaan johdattanut arkansasilainen heittokone on jatkanut vahvoja otteitaan myös tänä kesänä. Upeasti suomalaistunut – ja erityisesti savolaistunut – Peters pelaa siis Kuopiossa ainakin kauden 2020 loppuun saakka.

Steelersin puheenjohtaja Jussi Friman on luonnollisesti erittäin tyytyväinen jatkosopimuksen syntymiseen:

”Olen erittäin onnellinen, että saimme varmistettua Steelersiin huippuluokan pelinrakentajan kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Sopimus Sethin kanssa syntyi lopulta todella helposti, Seth halusi ehdottomasti jatkaa Kuopiossa ja meillä oli helppo työ laittaa nimet paperiin. Seth on erittäin hieno nuorimies, jolla on myös halua jatkaa koulunkäyntiä Kuopiossa. Nyt näyttäisi siltä, että Seth aloittaa opinnot maisterintutkinnon eteen Itä-Suomen Yliopistossa, joten elämään Kuopiossa liittyy muutakin kuin jalkapallo.

Tämän sopimuksen myötä Steelersin lahjakas laitahyökkääjäkaarti saa jatkossakin palloja kovanluokan pelinrakentajalta! Sethin ja päävalmentaja Utriaisen yhteistyötä on ollut hienoa seurata ja joukkueen kehitys on ollut huimaa. Tässä välissä on vielä syytä muistuttaa, että Steelers pelasi kolme vuotta sitten 2. Divisioonassa. Valmennuksessa on tehty oikeita asioita ja Sethin Suomeen jääminen 1 div. Mestaruuden jälkeen oli huikea juttu! Joukkueen talvikauden harjoittelu oli aivan uudella tasolla, koska joka treeneissä oli huippuluokan pelinrakentaja paikalla.

Nyt kun Seth viettää ainakin seuraavat kaksi vuotta Suomessa, niin luonnollisesti hän myös tulee saamaan hieman lisää vastuuta juniorijoukkueiden valmennuksesta.

Savolaisille jenkkifutisfaneille voin kertoa, että tämä joukkue tulee jatkossakin pelaamaan viihdyttävää ja kovaa jenkkifutista! Kovimmat pelin ovat vielä tältäkin kaudelta pelaamatta, joten Steelers tarvitsee vielä teidän tukea! Fiilis Vänärillä on ollut mieletön ja sitä kannattaa tulla katsomaan kauempaakin!”

Seth Peters kommentoi jatkosopimustaan vielä toistaiseksi englanniksi, vaikka Suomikin jo on alkanut taittumaan kohtuullisesti:

”I am really excited to be a part of the Steelers while earning my masters degree in the next two years. It’s an incredible opportunity and I’m extremely thankful to be in this position.

I will hopefully be able to study a few basics at Savonia AMK until the new Masters of Data Science program begins at UEF here in Kuopio. I will be working hard for the next two years to bring a Maple Bowl to Kuopio while simultaneously completing my masters! I’m super excited for this next chapter. Thank you to all my friends and family who have supported me throughout my life, especially my parents!

Go Steelers!”