Muutoksia valmennuksessa – Petri Pellinen korvaa Andy Bezairen puolustuksen koordinaattorina

Vaahteraliigan runkosarjan ollessa puolessa välissä, sarjanousijana kauteen lähtenyt Steelers on upeasti toisena. Neljä voittoa ja yksi tappio tarjoavat loistavan lähtökohdan paitsi välieräpaikan, myös kotiedun tavoitteluun. Joukkueen puolustus ei kuitenkaan ole tähän saakka vakuuttanut ja se majaileekin tilastoissa sarjan häntäpäässä.

Puheenjohtaja Jussi Friman:

”Kokonaisuutena kausi Vaahteraliigassa on mennyt erinomaisesti! Sarjataulukon kakkospaikka runkosarjan puolivälissä ei varmaankaan ole sitä, mitä meiltä yleisesti odotettiin. Meidän hyökkäys on pystynyt tekemään tarvittavan määrän pisteitä, joilla voittoja on saatu sinetöityä. Puolustuksella on myös ollut hetkensä mm. peli Porvoota vastaan oli hienoa tekemistä. Totuus on kuitenkin se, että emme ole saaneet sitä potentiaali puolustuksesta esille mitä olemme toivoneet.

Andy on hieno valmentaja, mutta tällä kertaa jouduimme tekemään tällaisen päätöksen, mikä ei todellakaan ollut helppo. Toivotan Andylle pelkkää hyvää jatkoon ja kiitän häntä kaikesta siitä työstä, minkä hän on Kuopio Steelersin eteen tehnyt.”

Päävalmentaja Pekka Utriainen:

’Andy on erinomainen valmentaja, eikä tällainen päätös tietenkään koskaan tunnu mukavalta. Nyt kaikki keskittyminen on kuitenkin jo tulevissa peleissä, uskon että meillä on mahdollisuus näillä pelaajilla pelata parempaa puolustusta. Ehkä me ei ihan onnistuttu saamaan tarvittavia pelaajia Andyn tapaan puolustaa, mutta talenttia meillä on deffissäkin minun mielestä paljon. Pari peliä ennen maajoukkuetaukoa tulee nyt tosi nopeasti, mutta viimeistään elokuussa uskon että ollaan saatu Peten kuviot ajettua hyvin sisään.’