OTTELURAPORTTI: KUOPIO STEELERS VS PORVOO BUTCHERS

Helteisellä Väinölänniemen kentällä nähtiin jännitysnäytelmä, kun Kuopio Steelers sai vastaansa Porvoo Butchersin. Lopputulosta saatiin jännittää tasaisen ottelun viimeisille minuuteille asti. Tasainen ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 34-17. Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Butchersin Sebastian Lindell. Steelersin ja koko ottelun parhaana pelaajana palkittiin Johannes Jauhiainen.

Johannes Jauhiainen teki ottelussa neljä touchdownia ja Justin Bell yhden touchdownin. Porvoon pisteentekijöitä olivat Malka Joni-Petteri 39yd potkumaalilla, Darian Hallin fumblen Steelersin maalialueella peittänyt Seppänen Mikko, sekä maalialueella pallonkin rähmännyt Darian Hall.

Johannes Jauhiainen oli liekeissä aurinkoisella Väinölänniemellä.