LUMOAVAA JEFUKESÄÄ

Amerikkalaisessa jalkapallossa on tapana palkita ottelun arvokkain pelaaja (MVP) sekä koti- että vierasjoukkueesta. Arvokkaimman pelaajan kummastakin joukkueesta valitsee asiantuntijoiden puolueeton raati.

Kaudella 2017 Lumoava oli mukana palkitsemassa Steelersin naisten finaaliottelun arvokkaimpia pelaajia. Kaudella 2018 tämä yhteystyö syvenee ja Lumoava palkitsee kaikkien kotiotteluiden arvokkaimmat pelaajat sekä naisten että miesten peleissä!

 

Lumoava on Kuopiolaisen Saurum  Oy:n rekisteröimä tuotemerkki. Lumoava lanseerattiin vuonna 2008. Lumoava korut syntyvät aina muotoilijoidensa persoonallisista näkemyksistä ja siksi jokainen koru on ainutlaatuinen. Kaiken suunnittelun lähtökohtana on ajatella ja nähdä asiat toisin kuin muut. Jokaisella korulla on tarina ja kyky herättää aitoja tunteita.

Tehdään kesästä yhdessä ainutlaatuinen!

Steelers kiittää tästä Lumoavasta yhteistyöstä.