OTTELURAPORTTI KUOPIO STEELERS VS WASA ROYALS

Torstaina sää helli runsaslukuista yleisöä aina aurinkoisella Väinölänniemellä Kuopio Steelersin voittaessa Vaahteraliigan kotiavauksessa Wasa Royalsin lukemin 48-33. Tutut kasvot kuten Justin Bell, Charles Wort ja Seth Peters villitsivät savolaisen yleisön hurmokseen ja Steelers sai nauttia äänekkäästä kannustuksesta koko ottelun ajan.

Charles Wort teki ottelussa yhteensä neljä touchdownia ja Justin Bell yhden touchdownin Seth Petersin tarkoista heitoista. Keskushyökkääjä Aku Uotila puolestaan viimeisteli kaksi touchdownia juosten. Wasa Royalsin viidestä juoksumaalista vastasi Justin Williams.

Ottelun lopuksi Wasa Royalsin parhaana pelaajana palkittiin ansaitusti Justin Williams. Steelersin parhaana pelaajana palkittiin näyttäviä taklauksia ottelussa esittänyt Donavan Hayden.

Seuraavaksi Steelers matkaan Helsinkiin Roostersin vieraaksi maanantaina 11.6. Kickoff Velodromilla klo 18:30.

 

Ottelun ensimmäisen Steelersin voittokulkuun siivittäneen maalin viimeisteli pelinrakentaja Seth Petersin heitosta Charles Wort.

Päävalmentaja Pekka Utriainen lähti otteluun luottavaisin mielin.