OTTELUENNAKKO: TAMPERE SAINTS VS KUOPIO STEELERS

Ensimmäistä kertaa Vaahteraliigaa

Steelers avaa kautensa vierasottelulla Tampere Saintsia vastaan 12.5 Pyynikin kentällä. Ottelu on Kuopio Steelersille historiansa ensimmäinen, vaikkakin Varkaus Steelers aikoinaan Vaahteraliigaa pelasikin.

Paikkansa vakiinnuttaneet pyhimykset

Tampere Saints nousi Vaahteraliigaan kaudelle 2016 ja on sittemmin onnistunut vakiinnuttamaan paikkansa ylimmällä sarjatasolla. Sarjanousijana Steelers saakin lauantaina vastaansa tukun rutinoituneita vaahteraliigapelaajia.

Kuvassa Santeri Inkinen vasemassa ja Micky Kyei oikeassa laidassa
Mielenkiintoinen taistelupari

Ottelun aikana kehittyy varmasti useita mielenkiintoisia taistelupareja, mutta etukäteen katsottuna todella mielenkiintoinen match-up saattaa olla Santeri Inkinen vs Micky Kyei. Inkinen on yksi suomen parhaita puolustuksen takakentän pelaajia, kun taas Kyei kuuluu laitahyökkääjänä maajoukkueen vakiokalustoon. Tämän lisäksi miehet pelasivat yhdessä saksassa Dresden Monarchsin riveissä, joten he tuntevat toistensa pelityylin.

Paikanpäälle tai kotisohvalle

Lauantaina saadaan varmasti nauttia viihdyttävästä pelistä. Tule siis paikan päälle Pyynikin kentälle katsomaan kuinka Pyhimykset ja Terästäjät ottavat yhteen. Ruutu + näyttää ottelun suorana niille, jotka eivät paikanpäälle satu pääsemään. Kick off 15.30!