Naisten pelaajaesittelyt 2018: Laitahyökkääjät

Laitahyökkääjän ensisijainen tehtävä on vastaanottaa pelinrakentajan heittämä pallo ennalta sovitun heittokuvion päätteeksi. Laitahyökkääjät ovat nimensä mukaisesti hyökkäysmuodostelman reunimmaisia pelaajia ja heitä on yleensä kentällä muodostelmasta riippuen 2-4.

Laitahyökkääjältä vaaditaan siis räjähtävää juoksunopeutta sekä erinomaisia pallonkäsittelytaitoja. Juoksupeleissä laitahyökkääjän tehtävä on myös blokata eli tehdä kentällä tilaa ja estää puolustajia pääsemästä pallonkantajan luo. Laitahyökkääjät ovat yleensä kevytrakenteisempia pelaajia, koska heidän täytyy olla hyvin liikkuvia, nopeita ja omata erinomainen koordinaatiokyky.

Pidemmittä puheitta marssitetaan esiin Steelers Naisten laitahyökkääjät:

Urheilutausta: Teräsnaisten positiivinen tsemppari ja joukkuehengen ylläpitäjä Leena viettää nyt jo kolmatta kauttaan soikean pallon parissa. Leena on ahkera treenaamaan ja hän pyrkii tietoisesti kehittämään omaa pelikäsitystään niin treeneissä kuin peleissäkin!

Motto: Smile 😉

Joukkuekavereiden kommentit: “Taitava jefuilija” “Leenalta voi aina kysyä neuvoa” “Super positiivinen”

Valmentajan kommentit: Viimevuotinen keskushyökkääjän paikalla hankittu pelikokemus tuo vielä lisää vaarallisuutta Leenan pelitapaan. Tulee tekemään viemään useamman puolustajan ulapalle nopeudella ja vikkelyydellä.

Kummiyritys kaudella 2018: Kaavin Kivi Kivilähde

Urheilutausta: Sabinalla lähtee toinen vuosi jenkkifutista ja nainen pelaa ahkerasti myös toisena harrastuksenaan salibandya 2.divisioonassa. Nopea ja hyvän tekniikan omaavalta Sabinalta on lupa odottaa touchdowneja sekä aggressiivista blokkaamista tulevalla kaudella.

Motto: “Siitä lähetään, että täältä lähetään”

Joukkuekavereiden kommentit: “Vaatii itseltään paljon” “Luotettava joukkuekaveri”

Valmentajan kommentit: Haastaa itseään jokaisessa treenissä. Viime vuonna pääsi hyvin mukaan pelisysteemiin ja tänä vuonna on lupa odottaa todellista esillenousua. Osallistuu myös erinomaisesti juoksupeleissä blokkaamiseen.

Kummiyritys kaudella 2018: Jokiväri

Urheilutausta: Anni löysi joukkueeseen myös alkeiskurssin myötä. Aiemmin Anni on harrastanut kaikkea yleisurheilusta tennikseen ja tanssiin. Liikunnallisessa ja ulottuvassa Annissa näkyy pontetiaali kehittyä vielä paljon, koska tämä nuori teräsmimmi on halukas oppimaan uutta ja ottaa ennakkoluulottomasti haasteet vastaan.

Motto: ”Ei ne pienet tappiot vaan ne suuret voitot”

Joukkuekavereiden kommentit: “Yksi meidän joukkueen junnuista” “Kehittynyt hurjasti lyhyessä ajassa”

Valmentajan kommentit: Anni on kehittynyt valtavasti ensimmäisistä harjoituksista. Luonnollinen laitahyökkääjä, pelikokemuksen ja tekniikan karttuessa tulee kasvamaan erittäin hyväksi jenkkifutariksi.

Kummiyritys kaudella 2018: Suolahden Apteekki

Urheilutausta: 25-vuotiaan rookien Lauran aikaisempaan urheilutaustaan on kuulunut mm. pesäpallo ja ratsastus. Viime syksynä jefukärpänen kuitenkin puraisi juuri Kuopioon muuttaneeseen neitoon ja Laura on löytänyt paikkansa laitahyökkääjän tontilta. Kesällä odotamme näkevämme huikeita koppeja ja pelikokemuksen kertymistä.

Motto:”Jos jostain on tosi hyvä mutu niin kannattaa mennä sillä”

Joukkuekavereiden kommentit: ”Tekee kaiken positiivisella asenteella” ”Aito ja ystävällinen”

Valmentajan kommentit: Vikkelä ja varmakätinen Laura pystyy pelaamaan sekä puolustuksessa että hyökkäyksessä. Pelikokemuksen karttuessa tulee tekemään varmasti pelejä laitahyökkääjän tontilla.

Kummiyritys kaudella 2018: Beauty I

Urheilutausta: Teräsnaisten oma terminaattori Noora on monen pelipaikan osaaja ja erityisesti viime kaudella Noora teki selväksi, että laitahyökkääjänä häntä on hyvin vaikea pysäyttää. Pitkä ja ketterä Noora häärii toisinaan myös puolustuksen puolella ottamassa syötönkatkoja. Tuleva kausi on Nooran kolmas ja odotamme näkevämme kentällä vieläkin tarkemman, vahvemman ja nopeamman Koposen!

Motto: ”Ensin sinun täytyy oppia pelin säännöt ja sen jälkeen pelata paremmin kuin kukaan muu”

Joukkuekavereiden kommentit: “Koponen on kova” “Tyynen rauhallinen” “Joukkuepelaaja isolla J:llä”

Valmentajan kommentit: Uloittuva, nopea ja vahva sisempi laitahyökkääjä. Varmakätinen kiinniottaja ja blokkaaja. Tulee näyttämään ykkösdivarissa samoja otteita kuin viime vuonna, eli vastustajilla ei tule olemaan helppoa.

Kummiyritys kaudella 2018: Crossfit Kuopio