Naisten pelaajaesittelyt 2018: Puolustuksen linja

Puolustuksen linja on puolustuksen osa joka pelaa hyökkäyksen linjaa vastaan. Puolustuksen linjapelajaan tärkeimpiä ominaisuuksia vahvuus, ketteryys ja nopeus. Tärkein tehtävä puolustuksen linjassa on juoksuvälien tukkiminen, pelinrakentajan taklaaminen ja heittopelien häiritseminen.

Puolustusmuodostelmasta riippuen linjapelaajia on kentällä 2-4 kappaletta. Linjapelaajat ovat usein joukkueen isokokoisimpia, mutta samalla räjähtävän nopeita ja rämäpäisiä pelaajia.

Nyt esittelyvuoroon astuukin Steelers Naisten raudanluja puolustuksen linja!

Urheilutausta: Teräksinen rookie Petra on aiemmin kilpaillut yleisurheilussa seitsenottelussa ja viettänyt koko ikänsä liikunnan parissa. Vaikka Petra onkin liikunnan moniosaaja on jenkkifutis tuonut uutta haastetta harrastamiseen, sillä Petra on päässyt ottamaan kovaa kontaktia puolustuksen linjan mukana. Kannattaa tulla paikalle katsomaan kun tämä kovakuntoinen ja räjähtävä teräsnainen tulee varmasti tekemään isoja pelejä tulevalla kaudella!

Motto: “Set your goals and make them happen”

Joukkuekavereiden kommentit: “Positiivinen ja rento” “Petralta voi kysyä neuvoa” “Kentällä sähäkkä ja taistelee loppuun asti”

Valmentajan kommentit: Raudanluja urheilija positiivisella asenteella ja erinomaisella työmoraalilla. Petra tulee yllättämään useamman hyökkäyksen linjapelaajan tulevalla kaudella.

Kummiyritys kaudella 2018: Pinnoitus-Pekka Oy

Urheilutausta: Jonnan aikaisempi urheilutausta on kulkenut junnuvuosien ringetestä potkunyrkkeilyyn. Jonna löysi tiensä Steelers naisten joukkueeseen viime kesänä. Potentiaali oli nähtävissä heti ensimmäisistä treeneistä lähtien ja saimmekin Jonnan suostuteltua kentälle jo samana kesänä. Kehitys on ollut huimaa lyhyessä ajassa ja toivomme tietysti, että tulevana kesänä näemme entistä kovempia taklauksia ja luultavasti vastustajan pelinrakentajan säkityksiäkin!

Motto: ”Täysillä tai ei ollenkaan”

Joukkuekavereiden kommentit: “Auttavainen ja sanavalmis” ”Voimanpesä”

Valmentajan kommentit: Prototyyppinen puolustuksen linjapelaaja, nopea, vahva ja järkyttävän jääräpäinen hyvässä mielessä. Menee läpi mistä haluaa.

Kummiyritykset kaudella 2018: Esthetical Studio Rende, Wise Invest Group

Urheilutausta: Minttu kuuluu teräsmimmien kokeneimpiin pelaajiin ja toimii esimerkkinä uusille pelaajille. Tuleva jefukausi on Mintulle kolmas. Minttu on taitava lukemaan linjan takana tapahtuvaa peliä ja hänet nähdäänkin usein taklaamassa pallonkantajaa. Tulevalla kaudella tämä teräsnainen tulee olemaan vaikea pideltävä kun hän pyrkii pääsemään vastustajan pelinrakentajaan käsiksi keinoilla millä hyvänsä.

Motto: ”Mä oon mä eli suht epic, sä oot sä ja se on sust epist” -Heikki Kuula

Joukkuekavereiden kommentit: “Esimerkinnäyttäjä meille uusille.” “Huippu pelaaja.” “Pitää huolen, että pelikaverit on perillä asioista.”

Valmentajan kommentit: Veteraanipelaajan otteilla pelaava Minttu pitää huolen että muut tietää hommansa ja antaa 110% jokaisella downilla. Tulee riivaamaan täkkeleitä hyvällä lähdöllä ja käsien käytöllä.

Kummiyritys kaudella 2018: Jape Oy

Urheilutausta: Riikka on ollut teräsnaisten mukana jo yli vuoden. Kauden 2017 alun kynnyksellä tapahtui ikävä loukkaantuminen, jonka vuoksi Riikka ei pelannut vielä edellisellä kaudella. Riikka on kuitenkin treenannut täydellä kontaktilla jo koko talvikauden ja tämä 183cm pitkä ja liikkuva linjapelaaja tulee epäilemättä aiheuttamaan harmaita hiuksia vastustajille. Jefun lisäksi Riikan voi löytää lenkkipolulta, sekä tankotanssi- jooga- tai kuntosalilta.

Motto: “It never gets easier, you just get better”

Joukkuekavereiden kommentit: “Tekee täysillä harjoitteissa.” “Antaa itsestään 100%.” “Joukkukaverina lempeä ja rauhallinen.”

Valmentajan kommentit: Räjähtävällä ja hyvällä tekniikalla pelaavana urheilijana Riikka tulee aiheuttamaan hallaa vastustajien hyökkäykselle endin paikalta.

Kummiyritys kaudella 2018: Pole Center