Mediateko ja Steelers syventävät yhteistyötä kaudella 2018

Viime kauden loppuhuipennukseen mukaan tullut Mediateko sekä Steelers ovat sopineet kattavammasta yhteistyöstä tulevalle kaudelle. Ottelutapahtumien markkinointi on tärkeässä roolissa, kun Vaahteraliiga saapuu ensimmäistä kertaa Kuopioon toukokuussa alkavalla kaudella.

”Viime syksyn finaalin yhteistyö oli erittäin positiivinen kokemus. Tosi asiahan on, että meidän tulee näkyä muuallakin kuin somessa ja Mediateon kanssa tehtävä yhteistyö tarjoaa tähän mainion mahdollisuuden. Varsinkin nyt, kun entisten mediapintojen lisäksi sopimukseen kuuluvat myös uudet digitaaliset tienvarsitaulut, jotka tavoittavat käytännössä kaikki kuopiolaiset”, tiivistää Steelersin päävalmentaja Pekka Utriainen.

Mediateko on toiminut jo vuosia tiiviissä yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen kanssa ja Steelersin kanssa solmittava yhteistyö jatkaa tätä linjaa. ”Paikallisen urheilun tukeminen on meille tärkeää ja Steelersillä on ollut jo vuosia hyvä pöhinä jenkkifutiksen edelläkävijänä Savossa. Viime kauden nousu Vaahteraliigaan kertoo vuosien kovasta työstä, joka vihdoin palkitaan.” jatkaa Mediateon myyntipäällikkö Matias Muurikoski.