Steelers ja RA-suunnittelu Oy laajentavat yhteistyötään!

RA-suunnittelu Oy on ollut jo useita vuosia mukana tukemassa savolaista jenkkifutista kummipelaajasopimuksen kautta ja tulevalle kaudelle yhteistyötä on laajennettu entisestään.

RA-suunnittelu Oy on ollut Kuopio Steelersille oiva kumppani, sillä molempien arvoissa yhdistyy laadukas tekeminen, sekä kokonaisvaltainen ja pitkäjänteinen suunnittelu. Steelers kiittää RA-suunnittelu Oy:tä luottamuksesta ja aikoo olla vastedeskin tuon luottamuksen arvoinen.

RA-suunnittelu Oy:n toimitusjohtaja Jarmo Korhonen kommentoi yhteistyösopimusta seuraavanlaisesti:

”Haluamme olla tukemassa savolaista jenkkifutista kohti Vaahteraliigan voittoa. Jenkkifutiksessa on kentällä eri rooleissa erilaisia pelaajia, peleissä huokuu vahva yhdessä tekemisen meininki. Tarvitaan kaikkien roolien 100% panos tavoitteiden saavuttamiseksi. Tuo saumaton yhteistyö ja -henki on läsnä myös meidän suunnittelukohteissamme, siten voimme saavuttaa onnistumisia. Tsemppiä kauteen!” ”Down!” – ”Set!” – ”Hut, Hut!”

RA-suunnittelu Oy tarjoaa laadukasta suunnittelua siten, että sinun on helppo toteuttaa oma KOTIsi kustannustehokkaasti aikataulussa ja virheitä välttäen. Tutustu yrityksen nettisivuihin täältä!