Otteluraportti: Steelers naiset vs Rovaniemi Nordmen

Launtaina 15.7. kotijoukkue Steelers pääsi jatkamaan pelejään kuuden viikon pelitauon jälkeen, kun vastaan saatiin Rovaniemi Nordmen.

Aloituspotku potkaistiin Nordmenin toimesta ja Steelersin #83 Noora Koponen pääsee palauttamaan palloa – aina maaliin saakka. Lisäpistepotku onnistuu myös.

Teräsnaiset pelaavat koko pelin ajan hyvin vahvaa ja omannäköistä hyökkäystään että puolustustaan ja pisteitä taululle syntyy tasaiseen tahtiin. Noora Koponen pääsi viemään pallon maalialueelle asti neljä kertaa, #10 Evi Laajapuro kolme kertaa, #22 Laura Pulkkinen kolme kertaa, #30 Iida Koivula kerran sekä #7 Leena Suikkanen kerran. Pelin loppulukemat olivat komeat 82-0 kotijoukkueen hyväksi.

Rovaniemen naiset antoivat kuopiolaisille kuitenkin hyvän vastuksen ja painoivat loppuun asti täysillä. Kokonaisuudessaan pelattiin hyvää, mukavaa ja rehtiä jenkkifutista, puolin jos toisin. Steelersin parhaana pelaajana palkittiin Evi Laajapuro ja Nordmenin #21 Saga Nätynki.

Ottelun high lightit näet täältä.

Seuraavan kerran teräsnaiset pelaavat 30.7. Keskuskentällä Kouvola Indiansia vastaan.