Otteluraportti: Steelers naiset vs Porvoo Butchers

Lauantai 3.6.2017
Kuopio Steelers – Porvoo Butchers (58 – 0)

Oli pilvinen ja kolea kesäkuinen päivä, kun Kuopion keskuskentän harjoitusnurmella käytiin hieno II-divisioonan jenkkifutis-kamppailu ja Kuopion teräsnaiset saivat vastustajikseen Porvoon Butchersin.

Ottelu alkoi klo 16.00 Butchersin aloituspotkusta jonka #83 Noora Koponen palauttaa heti Porvoon maalialueelle vieden kotijoukkueen johtoon. Lisäpiste pelataan juoksupelillä #10 Evi Laajapuron ansaiten näin vielä kaksi pistettä kotijoukkueelle.

Ensimmäisellä neljäksennellä Steelersin pelinrakentaja #12 Emmi Kolehmaisen heittopeli tavoittaa upeasti Noora Koposen ja näin tuoden joukkueelle jälleen 6 pistettä. Lisäpisteyritys onnistuu myös. Sama toistuu vielä ensimmäisellä puoliajalla – Emmi Kolehmainen heittää ja Noora Koponen juoksee Butchersin maaliin. Lisäpiste pelataan onnistuneesti. Peli on ensimmäisen puoliajan jälkeen 24 – 0 kotijoukkueen hyväksi.

Steelers toimittaa pallon Butchersin maaliin vielä upeat viisi kertaa. Noora Koponen tekee koko pelissä huimat viisi maalia, Evi Laajapuro kaksi sekä #22 Laura Pulkkinen yhden.

Butchers-naiset, kapeasta rosteristaan huolimatta, antoivat Steelersin naisille hyvän vastuksen. Peli oli kova alusta loppuun ja Butchersin muutamat heittopelit onnistuivat hienosti, mutta Steelersin väkivahva puolustus oli hereillä koko pelin. Kumpikin joukkue pelasi koko ajan puhdasta ja hienoa peliä.

Teräsnaiset eivät tälläkään kertaa taipuneet vaan kotijoukkue Steelers voittaa lukemin 58 – 0 ja lähtee pelitauolle II-divisioonan sarjakärjessä. Ottelun kohokohdat pääset tsekkaamaan HUDLin tuottamasta highlight-videosta.

Seuraava ottelu käydään Kuopiossa 15.7. Väinölänniemen stadionilla, kun kotijoukkue Steelersin vastustajaksi astelee Rovanniemi Nordmen.