Lisää paluumuuttajia: Lauri Silén ja Jari Sinkkonen palaavat Steelers-paitaan

Kuopio Steelers vahvistuu jälleen kahdella kokeneella pelaajalla kun OL Lauri Silén ja monipuolinen, aiemmin lähinnä RB paikalla nähty Jari Sinkkonen allekirjoittivat kauden 2016 kattavat pelaajasopimukset joukkueen kanssa.

”Lauri ja Jari ovat meille ennestään tuttuja pelaajia, molempien vahvuudet tiedetään hyvin. Kumpikin tuo kovaa osaamista ja lisää kilpailua pelipaikoilleen. Sinkkosta on mahdollista käyttää useammalla pelipaikalla, mikä on varmasti tulevan kesän aikana vielä arvokas ominaisuus ja oli pelipaikka lopulta mikä vaan niin saadaan taas yksi vahva kontaktipelaaja lisää porukkaan”, päävalmentaja Pekka Utriainen kommentoi uusimpia vahvistuksiaan.

Lauri Silénin meriittilistalta löytyy tukku U17 ja U19 maaotteluita, sekä vuosi vaihto-oppilaana Washingtonin osavaltiossa lajin emämaassa, missä opitut asiat nostivat nuoren miehen kotiin palattua Steelersin hyökkäyksen linjan vakiokasvoksi ennen kuin opinnot veivät Kotkaan viime kesäksi.

”Arastelin myös edelliskaudella satuttamaani olkapäätä, jonka kuntouttaminen venyi viime keväälle saakka, joten kolmosdivari oli luonteva valinta kaudelle 2015. Mutta ’Once a Steeler, always a Steeler’. Kuopioon paluu oli nyt loistava mahdollisuus päästä myös kokeilemaan miten kovatasoisessa ykkösdivarissa mukana pysyy, ja tuttujen kavereiden kanssa treenaamista odotan innolla. Pelikautta 2016 varten valmistaudutaan nyt hyvässä porukassa ja pätevässä valmennuksessa. Tulevasta kesästä varmuudella voi vanhojen muistojen perusteella sanoa että pelimatkatkaan ei tule tylsiä olemaan!”

Lauri Silén
Lauri Silén

Steelersin hyökkäyksen linjan valmentaja Jarkko Surakka odottaa jo joulutauon päättymistä.

”Meillä on loistava tilanne, aitoa kilpailua jokaisesta O Linen pelipaikasta ja sitä kautta tarvittavaa syvyyttä mahdollisten loukkaantumisten varalle. Työnteko alkaa toden teolla heti tammikuun ensimmäisellä viikolla”.

Myös Sinkkonen on käynyt läpi eri nuorisomaajoukkueet ja miehen suuntana oli muutama vuosi taaksepäin myös Yhdysvallat ja Averett University, mutta polvivamma kesällä 2014 esti nämä suunnitelmat. Nyt jalka alkaa olla taas entisellään ja paluu kentille on siis edessä.

”Kyllä halu kentille on taas kova. Jengi on tosi hyvä ja kun valmennuskin on vahvistunut loistavasti, comeback päätös oli helppo tehdä. Odotan kovasti tulevaa kautta ja oon enemmän kuin valmis tekemään kaikkeni joukkueen eteen. Nyt vaan koko joukkueelle hyvä rytmi ja tempo tekemiseen heti alusta asti jotta kesällä ollaan iskussa ja päästään yhdessä nauttimaan kaudesta! Kaikille kannattajille ja yhteistyökumppaneille hattu nousee, toivon kotipeleihin hyvää kannatusta niin päästään näyttämään ketä me ollaan!”

 

Jari Sinkkonen
Jari Sinkkonen

Puolustuksen koordinaattori Jussi Friman:

”Sinkkosen mukaan tulo on loistava lisä meidän boksipelaamiseen, olis se sitten kummalla puolella palloa tahansa. Lajin suola on fyysinen peli ja sitä Jarilta on totuttu aina näkemään”.

Nettisivuilta www.steelers.fi löytyy päivitetty ja ajantasalla oleva rosteri, johon on lupa odottaa jälleen alkuvuodesta lisää mielenkiintoisia nimiä, seuraa siis uutisointia. Steelersin löydät myös Facebookista ja Instagramista.

Kuopio Steelers toivottaa kaikille hyvää ja onnellista uutta vuotta 2016!

Kuopio Steelers 2016 – Bigger, Stronger, Faster.