Steelers 2. divariin kaudella 2012

Steelers tulee pelaamaan kaudella 2012 SAJL:n järjestämää 2.divisioonaa. Edellisellä kaudella Steelers pelasi 1. divisioonaa sijoittuen siinä neljänneksi. Nyt kuitenkin päädyttiin pudottautumaan alemmalle sarjatasolle useammastakin eri syystä. Päällimmäisenä lähinnä joukkueen taloudellinen tilanne, sillä 2. divisioonassa pelatessa ei tarvitse tuoda kalliita ulkomaisia pelaajia täydentämään joukkuetta. Lisäksi useita vanhoja avainpelaajia lopetti tai siirtyi muihin joukkueisiin edelliskauden jälkeen.

Kulujen pudotessa tulevalla kaudella joukkue pystyy satsaamaan huomattavasti enemmän resursseja harjoitteluun sekä junioritoiminnan kehittämiseen. Edellisvuoden juniori (B-C) joukkueesta tullaan myös nostamaan nuoria pelaajia miesten joukkueeseen täydentämään lopettaneiden pelaajien vajausta. 2. divisioona tulee olemaan hyvä kasvualusta nuoremmille Steelersin pelaajille. Nuorennusleikkauksesta huolimatta joukkueesta löytyy sopiva sekoitus räjähtävyyttä, nopeutta, kovuutta ja kokemusta, jotta tavoittelu 2. divisioonan mestaruudesta on mahdollista.